Opskriften er til cirka 20 cookies
Ingredienser:
125 gram smør (Ikke smeltet, men stuetemperatur)
65 gram sukker
65 gram mørk farin
1 tsk. vanillesukker
1 æg
140 gram mel
1 tsk. natron
50 gram hakkede mandler
2 stk. Daim dobbelt (Hver vejer 56 gram. Derfor i alt 112 gram)
60 gram mørk chokolade
Fremgangsmåde:
Hak mandler, Daim og den mørke chokolade, så det er klar til brug.
Smør, sukker, mørk farin og vanillesukker blandes sammen til en luftig masse med en el-pisker. Ægget tilsættes, og dejen røres sammen. Tilsæt mel og natron til dejem og rør den sammen. Til sidst tilsættes de hakkede mandler, Daim og chokolade.
Form kagerne til små kugler, der trykkes lidt flade på en bageplade med bagepapir. Flad ikke kagerne helt ud, da de vil flade ud af sig selv når de kommer ind i ovnen. Læg helst kun cirka 10 cookies på hver bageplade, da de flyder en del ud, og bag hver bageplade i cirka 12 minutter ved 170 grader.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar