tirsdag den 29. januar 2013
Myslibar
Ingredienser:
100 gram mandler
200 gram havregryn
25 gram solsikkekerner
25 gram græskarkerner
50 gram hasselnøddekerner
50 gram rosiner
2 dl honning
50 gram rørsukker
1 dl rapsolie
1 æg
Fremgangsmåde:
Hak mandlerne fint og hasselnødderne groft, og bland dem med havregryn, solsikkekerner, græskarkerner og rosiner.
Smelt honning, olie og sukker sammen i en gryde til sukkeret er opløst. Bland massen sammen med den tørre blanding. Rør herefter ægget i.
Læg bagepapir i en bradepande på ca. 24 x 24 cm og fordel mysliblandingen i bradepanden. Tryk blandingen godt sammen med en ske, og bag myslikagen i ovnen i 50 minutter ved 130 grader.
Lad myslikagen køle helt af og skær den herefter i stykker med en skarp kniv.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar