søndag den 26. januar 2014

Blondie (lys brownie)



Ingredienser:

150 gram hvid chokolade
125 gram usaltet smør
150 gram sukker
2 æg
1½ tsk. vanilleekstrakt
200 gram hvedemel
et nip salt
80 gram pekannødder (hakkes)
45 gram mandler (hakkes)


Fremgangsmåde:

Smelt chokolade og smør i et vandbad. I starten vil massen måske skille, men bliv ved med at røre (brug evt. et piskeris) indtil massen er helt jævn og ensartet.
Tag skålen af vandbadet og rør sukker i massen. Tilsæt æg og vanilleekstrakt og rør kraftigt, da massen igen vil kunne skille her. Rør indtil dejen er ensartet igen og tilsæt til sidst mel, salt, hakkede mandler og hakkede pekannødder.
Hæld dejen i en form på 25x25 cm beklædt med bagepapir og bag kagen i 20-30 minutter ved 170 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar