lørdag den 9. marts 2013

Pastatærte





Ingredienser (til tærtefad Ø 28 cm):

300 gram frisk båndspaghetti
450 gram renset og afskåret broccoli
1 bundt porrer
1 pakke skinketern
6 æg
4 dl fløde
1 dl mælk
200 gram revet ost
Salt og peber
(Hvis man ikke ønsker at anvende fløde, kan man i stedet erstatte de 4 dl fløde og 1 dl mælk, med f.eks. 5 dl sødmælk)


Fremgangsmåde:

Broccoli og porrer vaskes og skæres i stykker.
Broccolien koges i ca. 2 minutter og derefter puttes porrerne i, som koger med i ca. 2 minutter, så broccolien i alt koger i 4 minutter og porrerne i 2 minutter.
En tærteform med en diameter på 28 cm smørres og halvdelen af pastaen lægges i bunden. Broccoli og porrer fordeles oven på pastaen og skinketern drysses over. Fordel resten af pastaen på tærten.
Pisk æg, fløde og mælk sammen og tilsæt lidt salt og peber. Hæld massen over tærten.
Fordel til sidst osten over tærten og bag den i ovnen ved 200 grader i cirka 45 minutter. Tjek at æggemassen ikke er flydende inden tærten tages ud af ovnen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar