lørdag den 1. juni 2013

Triple chocolate cookies





Ingredienser (til ca. 20 stk.):

50 gram hvid chokolade
40 gram lys chokolade
40 gram mørk chokolade
125 gram smør (stuetemperatur)
135 gram rørsukker
2 tsk. vanillesukker
1 æg
1 knsp. salt
½ tsk. bagepulver
170 gram hvedemel


Fremgangsmåde:

Hak de tre slags chokolader groft.
Rør smør, sukker og vanillesukker sammen til en ensartet masse. Tilsæt æg og salt og rør igen. Tilsæt bagepulver og sigt herefter melet i dejen. Rør kagedejen jævn med en dejskraber og put til sidst den hakkede chokolade i dejen.
Læg klatter af dejen på en bageplade belklædt med bagepapir (læg 10 klatter på én bageplade). Form ikke kagerne, men læg bare små klatter dej på pladen, da de flyder ud i ovnen.
Bag de lækre cookies ved 175 grader i ca. 10 minutter. De er færdige når kanten er let gylden, men dejen skal stadig være helt blød. Den bliver fast når den køler af.
Lad kagerne køle af på en rist, så de kan slippe af med varmen i bunden.

Tip: Smag en cookie når de næsten lige er kommet ud af ovnen, så de stadig er lune. Her smager de nemlig aller bedst!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar