mandag den 5. oktober 2015

Pastaret med squash og gulerod




Ingredienser (til fad ca. 15x20 cm):

100 gram penne
1 løg
1 squash
1 gulerod
2 æg
1½ dl mælk
Salt
Peber
Hvidløgspulver
Paprika
75 gram revet ost


Fremgangsmåde:
Kog pastaen, og hæld vandet fra.
Hak løget, riv guleroden og skær squashen i stave. Svits løg med krydderier (salt, peber, hvidløg, paprika) og tilsæt gulerod og squash og svits med.
Fordel halvdelen af pastaen i et lille ovnfast fad (ca. 15x20 cm) og fordel løg, gulerod og squash over. Fordel resten af pastaen herover. Pisk æg med mælk, salt og peber og hæld massen over pastaretten. Fordel til sidst osten og retten stilles i oven i 30 minutter ved 200 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar