søndag den 28. februar 2016

Bananpandekager med jordbærsauce





Ingredienser:


Pandekager (10 stk):
1 moden banan
1 æg
½ dl A38
2 dl mælk
1 spsk flydende margarine
1 knsp salt
1½ dl hvedemel
1 tsk bagepulver


Jordbærsauce:
100 gram frosne jordbær
1 1/2 dl A38
Korn fra 1 vanillestang
5 tsk rørsukker


Fremgangsmåde:
Mos bananen og pisk den sammen med ægget i en skål. Tilsæt A38 og mælk og pisk igen. Resten af ingredienserne tilsættes (margarine, salt, hvedemel og bagepulver) og dejen piskes færdig. Pandekagerne steges på panden i margarine.
Frosne jordbær blendes i en blender med A38. Vanillekorn blandes med rørsukkeret, og blendes med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar