fredag den 19. februar 2016

Muffins med chokolade, banan og kokos





Ingredienser (til 12 stk):

2 bananer
3 æg
1 dl stærk kaffe (1dl vand, 3 tsk Nescafe)
1 spsk flydende margarine
30 gram kakao
75 gram kokosmel
2 tsk vanillesukker
1 tsk rørsukker
1 tsk bagepulver
50 gram 70 % chokolade


Fremgangsmåde:

Mos bananerne og pisk dem sammen med æggene. Tilsæt den lidt afkølede kaffe og den flydende margarine og pisk igen. Hak chokoladen fint og tilsæt de resterende ingredienser (kakao, kokosmel, vanillesukker, rørsukker, bagepulver og chokolade). Dejen røres godt sammen.
Fordel dejen i 12 muffinforme (gerne sat i metalform, så de holder faconen), og bag dem i cirka 15 minutter ved 200 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar