søndag den 22. juli 2012

Spaghetti cabonara





Ingredienser:

400 gram spaghetti (jeg brugte båndspaghetti)
½-1 løg (hakket)
200 gram bacon i tern
3 dl piskefløde (jeg brugte 38%)
4 past. æg
70 gram revet parmesan
Salt
Peber
Frisk persille (andre friske krydderurter kan også bruges - f.eks. basilikum)


Fremgangsmåde:

Svits løg og bacon og tag herefter det overskydende fedt fra ved at lægge det på køkkenpapir, der suger fedtet.
Kog spaghettien med salt og rigeligt vand. Spaghettien holdes varm, og koges så det helst passer med at det er færdigt når sovsen er klar.
Pisk fløde, æg og ost sammen med et piskeris i en skål. Tilsæt bacon- og løgblandingen.
Hæld sovsen over den varme spaghetti i gryden og bland det godt. Retten varmes op ved svag varme i nogle minutter og krydres med salt, peber og lidt frisk persille, som også kan lægges på toppen.
Retten serveres sraks, da sovsen efter lidt tid vil begynde at få en grynet konsistens.   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar