onsdag den 13. juni 2012

Rabarbertærte



 Rarbarber med sukker, kartoffelmel og vanillesukker

 Smulderdejen er lagt over rabarbermassen

 Efter de 25 minuter i ovn var tærten færdig

Lige klar til at spise - her med creme fraiche


Ingredienser:

400 gr. rabarberstængler
100 gr. sukker
1 spsk. kartoffelmel
2 tsk. vanillesukker
Smulderdej:
250 gr. hvedemel
100 gr. smør
75 gr. sukker
Rabarberstænglerne skyldes og skæres i tynde skiver. Derefter blandes de med sukker, kartoffelmel og vanillesukker.
Blandingen hældes i et smurt ildfast fad.
Dejen smuldres sammen af mel, sukker og blødt smør. Drysses derefter over rabarberne.

Bages midt i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter.
Kan evt. spises med creme fraiche, flødeskum eller vanilleis.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar