tirsdag den 8. januar 2013

Karrysuppe med nudler og kylling



Ingredienser:

2 kyllingefiletter
5 små gulerødder
1 bundt forårsløg
1 lille løg
200 gram grønne bønner (frost)
200 gram nudler
2 stk. hønsebouillon
Karry
Salt
Olivenolie
Vand (2½ liter + ½ liter fra kogt kylling)


Fremgangsmåde:

Kog kyllingefiletterne i ca. ½ liter vand i omkring 15-20 minutter. Se om kyllingen er kogt ordenligt ved at skære den igennem. Gem vandet som kyllingen har kogt i, da det skal bruges.
Hak løget og svits det i olie sammen med ca. 2 spsk. karry. Det er vigtigt at svitse karry for at få smagen ordenligt frem. Tilsæt 2½ liter kogt vand, vandet fra den kogte kylling og hønsebouillon (tilsæt ikke alt bouillonen til at starte med, men smag til).
Skær gulerødderne i skiver og snit forårsløgene og tilsæt dem til suppen.
Del kyllingefiletterne i små stykker og tilsæt dem til suppen.
Kog nudlerne med i suppen.
Knæk de grønne bønner over til halve og hæld dem i suppen og få den til at koge igen og lad bønnerne koge i 10 minutters tid.
Smag suppen til med salt og evt. ekstra karry (Suppen må gerne have en stærk karrysmag)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar