tirsdag den 29. januar 2013

Myslibar




Ingredienser:

100 gram mandler
200 gram havregryn
25 gram solsikkekerner
25 gram græskarkerner
50 gram hasselnøddekerner
50 gram rosiner
2 dl honning
50 gram rørsukker
1 dl rapsolie
1 æg


Fremgangsmåde:

Hak mandlerne fint og hasselnødderne groft, og bland dem med havregryn, solsikkekerner, græskarkerner og rosiner.
Smelt honning, olie og sukker sammen i en gryde til sukkeret er opløst. Bland massen sammen med den tørre blanding. Rør herefter ægget i.
Læg bagepapir i en bradepande på ca. 24 x 24 cm og fordel mysliblandingen i bradepanden. Tryk blandingen godt sammen med en ske, og bag myslikagen i ovnen i 50 minutter ved 130 grader.
Lad myslikagen køle helt af og skær den herefter i stykker med en skarp kniv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar